Recht rek

RechRek v3

Vries- en koelcelrek kopen

Onze modulaire Coolblok-rekken zijn een perfecte oplossing voor elke toepassing waarbij u op een hygiënische wijze producten wil opslaan. Ze zijn geschikt voor gebruik in zowel een gekoelde als in een niet-gekoelde omgeving. De rekken voldoen aan de HACCP- en NF-normen. Ze zijn eenvoudig te monteren en vlot te reinigen. Wilt u een koelcelrek kopen dat bestand is tegen extreem lage, of juist extreem hoge temperaturen? De rekken zijn inzetbaar in een omgeving van maar liefst -30° tot +75°C.

Rek in L-Vorm

Lvorm v2

Koelcelrekken voor uiteenlopende toepassingen kopen

De Staanders en liggers van de rekken zijn uitgevoerd in aluminium en de legborden in polyethyleen kunststof. Het niveau van de rekken is verstelbaar per 15 centimeter. Alle poten zijn in hoogte verstelbaar: zo is de stabiliteit verzekerd, zelfs bij een oneffen vloer. Wil u het juiste koelcelrek kopen dat bij uw werkzaamheden past? Onze Coolblok-rekken voor industriële koeling en horeca zijn onder andere geschikt voor de opslag van voedingsproducten, keukengereedschap en ander materiaal in een vries- of koelcel.

Rek in U-Vorm

RekU v2

Daarom een koelcelrek kopen

Onze modulaire rekken bieden dé oplossing voor een optimaal gebruik van uw beschikbare koel- of vriescel. Wilt u een koelcelrek of vriescelrek kopen bij Koel Expert? Dan heeft u altijd de volgende voordelen:

  • Snelle levering: indien voorradig leveren wij binnen 5 dagen.
  • De laagste prijs: Koel Expert staat voor kwaliteit, tegen de laagste prijzen.
  • Eigen installatie- en herstellingsdienst: onze ervaren specialisten staan voor u klaar.

Bestel direct online of neem contact op!

Wilt u een koelcelrek of vriescelrek kopen? Bij Koel Expert kunt u terecht voor koelcelrekken van hoogwaardige kwaliteit tegen de laagste prijs. Bestel direct online! Heeft u vragen over onze koelcelrekken of andere vragen, bijvoorbeeld over het kopen van wandkoeling? Neem contact op. Vul ons contactformulier in, stuur een e-mail naar info@koelexpert.be of bel naar 03 376 02 30.