✔ Levering binnen 5 werkdagen

✔ Grote diversiteit

✔ Eigen Installatie Service

Vriescel

Bent u op zoek naar een koel en vriescel voor uw onderneming? Koel Expert biedt een breed assortiment vriescellen en koelcellen, van hoogwaardige kwaliteit, tegen de laagste prijzen aan. Bekijk ons brede assortiment online, voor de koel en vriescel die perfect aansluit bij uw eisen en wensen. Iedere onderneming is weer anders en daarom kunt u bij ons kiezen uit een grote diversiteit aan vriescellen, koelcellen en nog veel meer op het gebied van koeling.

Nog vragen over onze vriescel

Matrix mx105

Een koel en vriescel op maat kopen

Wilt u een diepvriescel kopen voor uw horeca- of ander bedrijf? Voor professionele koeling bent u aan het juiste adres bij Koel Expert. Zo verkopen wij een vriecel van het merk Optima. Heeft u andere dan de standaard maten nodig? In onze webshop vindt u ook vriescellen op maat: een ervaren monteur zorgt voor de bouw, het onderhoud en herstellingen. Als u een diepvriescel wilt kopen, dan doet u er dus goed aan om dit bij Koel Expert te doen. Bovendien bieden wij de laagste prijs en snelle levering. Hierover vertellen wij u verderop meer.

Optima-koelcel-120mm

Daarom kiest u voor het kopen van een koel en vriescel van deze expert

Voor het kopen van een diepvriescel, koelcel of andere koelmachine bij Koel Expert, dan kunt u altijd rekenen op:

  • Snelle levering: is de machine van uw keuze voorradig, dan leveren wij binnen vijf dagen.
  • De laagste prijs: kwaliteit op het gebied van koeling hoeft niet duur hoeft te zijn.
  • Eigen Installatie en herstellingsdienst: onze ervaren specialisten staan voor u klaar om uw machines te installeren, onderhouden of te herstellen.

Bestel direct online of neem contact op!

Wilt u een diepvriescel, koelcelrek of een andere koeltechnische machine kopen? Bij Koel Expert kunt u terecht voor koel- en vriesapparaten van hoogwaardige kwaliteit tegen de laagste prijs. U kunt uw diepvriescel eenvoudig online kopen! Heeft u vragen over onze vriescellen of heeft u andere vragen?  Vul ons contactformulier in, stuur een e-mail naar info@koelexpert.be of bel naar 03 376 02 30.