✔ Levering binnen 5 werkdagen

✔ Grote diversiteit

✔ Eigen Installatie Service

Goed onderhoud voor uw koelcel

Regelmatig onderhoud is belangrijk voor een koelcel. De koelcel blijft optimaal presteren en u verlengt er ook de levensduur mee. Hetzelfde geldt voor herstellingen: laat reparaties of vervanging van onderdelen zo snel mogelijk uitvoeren, om grotere schade te voorkomen. Koel Expert helpt u er graag mee. Onze ervaren monteurs gaan geen enkele uitdaging uit de weg op het gebied van het onderhouden en repareren van koelcellen en andere koeltechnische machines. Ze helpen u graag met iedere herstelling of onderhoud aan uw koelcel.

Nog vragen over onze koelcel

Matrix mx105

Onderhoud op maat van uw koelcel

Onze specialisten in koeltechniek hebben jarenlange ervaring met het onderhouden en repareren van uiteenlopende soorten koelcellen en andere koelmachines. Of het nu gaat om onderhoud van een koelcel of een Optima vriescel. Misschien gaat het wel over een ijsblokjesmachine of een ander apparaat: u kunt bij Koel Expert rekenen op vakkundig onderhoud en herstelling van uw koelcel. Dat kan bijvoorbeeld zijn:

  • Preventief onderhoud.
  • Reparatie of vervanging van defecte onderdelen.
  • Vervangen van versleten onderdelen.

Daarbij kunt u erop rekenen dat wij reparaties en onderhoud veilig en op een hygiënische manier uitvoeren. Dat onderhoud van hoge kwaliteit niet duur hoeft te zijn bewijzen onze scherpe prijzen.

Optima-koelcel-120mm

Zo werkt onderhoud en reparatie door deze expert

Wanneer u contact opneemt met Koel Expert bespreken we eerst samen met u wat er nodig is, en wanneer. Of het nu gaat om onderhoud van een koelcel of een andere koeltechnische machine, u komt nooit voor verrassingen te staan en u weet bij Koel Expert altijd waar u aan toe bent. Komen wij tijdens het onderhoud versleten onderdelen tegen, dan bespreken wij dat eerst met u.

Bestel direct online of neem contact op!

Wilt u onderhoud of herstelling van uw koelcel of vriescel door een ervaren specialist van Koel Expert? Heeft u hier vragen over of andere vragen? Neem contact op! Vul ons contactformulier in, stuur een e-mail naar info@koelexpert.be of bel naar 03 376 02 30.