Gewone ijsblokjes

In elke ijs-cyclus wordt vers water gebruikt om de hoogste kwaliteit te garanderen. De kubussen hebben een precieze vorm, zijn helder en verdunnen langzaam. Dit is vooral belangrijk voor ijs dat wordt gebruikt in premium dranken zoals cocktails, omdat het de integriteit en smaak van de drank beschermt.

Schilfer & nugget ijs

Hoshizaki-ijsmachines zijn zeer efficient waardoor het waterverbruik gelijk is aan de ijsproductie. Toestellen in dit gamma kunnen zowel schilfer- als nugget ijs maken, dat maakt hen flexibeler dan andere toestellen op de markt.

Crescent ijs

Dit extreem veelzijdige ijs leent zich voor diverse toepassingen zoals vistransport, fles- en visdisplay en zelfs lasertherapie. Het is ideaal voor nachtclubs, sportevenementen en publieke evenementen.

Ijsblokjesmaker in Puurs, regio Antwerpen

Wil u een professionele ijsmachine kopen, dan bent u bij Koel Expert aan het juiste adres. In onze webshop vindt u een groot aanbod ijsblokjesmachines horeca. De beste ijsblokjesmachine kopen doet u bij Koel Expert aan de laagste prijs. Wij hebben bovendien een eigen installatieservice met ervaren experts en zorgen voor een snelle levering.