Wilt u een ijsblokjesmachine kopen voor uw onderneming? Koel Expert biedt een breed assortiment machines voor de productie van ijsblokjes. Van compact tot groot, van diverse topmerken en voor verschillende types ijsblokjes.

Onze ijsblokjesmachines voor vier soorten ijs

Wie een ijsblokjesmachine wil kopen komt er al snel achter dat de keuze groot is. IJsmachines zijn bijvoorbeeld in te delen in het soort ijsblokjes dat ze produceren. We noemen de vier hoofdsoorten:

Gewone ijsblokjes

hieronder verstaan we kubusvormige, heldere ijsblokjes. Ideaal voor het koelen van diverse dranken.

Schilfer & nugget ijs

Schilferijs: een vrij zachte ijssoort, met een ijs-water verhouding van zo’n 70 à 75%. Het smelt sneller dan gewone ijsblokjes. Schilfer ijs gebruikt men vaak in vitrines of op een buffet, bijvoorbeeld voor het koelen van vlees of vis. Dit ijs is voornamelijk bedoeld voor display toepassingen om zeevruchten, vlees en producten te presenteren in vitrines of buffet lijnen.
Nuggetijs: deze ijssoort is zachter dan de standaard ijsblokjes. Het is zacht genoeg om erop te kauwen en hard genoeg om te doseren. Toepasbaar in diverse dranken, smoothies en cocktails.

Crescent ijs

ook wel halvemaanijs genoemd. Geschikt voor gebruik in vrijwel alle dranken, zoals frisdranken, mixdranken en nog veel meer. Door de halvemaanvorm ziet het er wat luxer uit dan standaard ijsblokjes.

Professionele ijsblokjesmachine kopen

Wilt u een professionele ijsmachine, geschikt voor horeca en vele andere soorten ondernemingen kopen? Dan bent u bij Koel Expert aan het juiste adres. In onze webshop vindt u een groot aanbod ijsmachines voor de horeca en andere ondernemingen. De beste ijsblokjesmachine kopen doet u bij Koel Expert aan de laagste prijs. Wij hebben bovendien een eigen installatieservice met ervaren experts en zorgen voor een snelle levering. Kortom, bij Koel Expert heeft u altijd:

  • De laagste prijs.
  • Levering binnen vijf werkdagen.
  • Gespecialiseerde installatieservice.

Bestel direct online of neem contact met ons op!

Wilt u een ijsblokjesmachine kopen? Bestel direct online, tegen de laagste prijs bij Koel Expert. Heeft u vragen over onze ijsblokjesmachines of andere vragen? Neem contact op! Vul ons contactformulier in, stuur een e-mail naar info@koelexpert.be of bel naar 03 376 02 30.

Anderen bekeken ook: IJsbunker | Cresentijsmachine | Schilferijsmachine kopen